#hoornaarverbonden Lampionnenoptocht

Lampionnenoptocht op woensdag 28 december

We kunnen voor het eerst sinds 2019 een lampionnenoptocht organiseren in de kerstvakantie! Op woensdag 28 december is iedere Hoornaarder, van jong tot oud, weer van harte uitgenodigd.

Rond 19.00 uur vertrekken we bij het Bruisend Hart. Zorg je dat je er op tijd bent? Boerenkapel De Volherrie uit Noordeloos gaat voorop en zorgt voor wat gezellige noten onderweg.

Route

Vanaf het Dirk IV-plein steken we de Dorpsweg over naar het Oranjepad. Nadat we de Zes Molens zijn gepasseerd lopen we een klein stukje op de Lage Giessen, om vervolgens het Giessenland te betreden. We lopen daarna met een boog om Vissersland heen, over het smalle bruggetje bij het kruispunt en vervolgens via de Groeneweg en de zuidelijke en oostelijke straten van de Schans. Tot slot steken we de Hoge Giessen over en lopen we via de Kromme Giessen en langs de scholen weer naar het Bruisend Hart.

Oliebollen

Bij aankomst ligt er voor iedere deelnemer een oliebol klaar in de foyer van het Bruisend Hart. De eerste consumptie (koffie, thee en limonade) is gratis. Blijf je nog even gezellig plakken? Zo is #hoornaarverbonden, net als met de windlichtacties de afgelopen jaren.

Het is niet nodig om je aan te melden.