Feestvierdaagse Koningsdag

De antwoorden op al je vragen over de Feestvierdaagse en Koningsdag

Het is de week van de Feestvierdaagse! En van Koningsdag natuurlijk. Aan de vooravond van alle festiviteiten delen we nog wat belangrijke info met je. Heb je vragen? Stuur dan een mailtje!

Feestavonden (dinsdag-, vrijdag- en zaterdagavond)

Tickets

Op vertoon van je kaartje mag je naar binnen. Heb je nog geen kaartje? Bij de ingang kun je deze aanschaffen voor 15 euro per persoon (pin en cash).

Parkeren

Op het Dirk IV-plein is voldoende (gratis) parkeergelegenheid voor auto’s. Kom je met de fiets? Parkeer deze tussen de hekken, nabij de ingang.

Garderobe

In de hal van het Bruisend Hart is een gratis garderobe aanwezig. Je kunt hier op eigen risico je jas en/of tas achterlaten.

Munten

In de hal is het mogelijk om munten te kopen voor 2,50 euro per stuk, voor de aanschaf van consumpties. Betaal met pin of contant. De munten zijn alle feestavonden geldig. Op Koningsdag zijn de munten niet geldig.

Roken

Binnen roken is niet toegestaan. Voor de ingang van het Bruisend Hart is een rokerszone met asbak. Haal voordat je naar buiten gaat een stempel bij de organisatie, zodat je ook weer naar binnen kunt komen.

Eten

Het is mogelijk om een snack te bestellen bij de foyer van het Bruisend Hart. Je betaalt de snacks met munten.

Huisregels

Lees voor je bezoek de huisregels even door. Deze vind je ook bij de ingang van het Bruisend Hart.

Koningsdag

Alle activiteiten op Koningsdag vinden plaats in, bij of vanaf het Bruisend Hart. Hier vind je het programma.

Eten/drinken

Bij en in het Bruisend Hart heb je de gehele dag, vanaf de start van het programma, de gelegenheid om een drankje te doen en een hapje te eten. Het menu is speciaal voor Koningsdag tijdelijk uitgebreid. De munten van de feestavonden zijn op Koningsdag niet te besteden.

Kleedjesmarkt

Eindelijk mogen we de traditionele kleedjesmarkt weer organiseren. Bij buiig weer kan je je kleedje in de zaal van het Bruisend Hart uitrollen.

Springkussens

Van 13.00 tot 17.00 uur kunnen kinderen t/m 12 jaar van de springkussens gebruikmaken. Voor iedere leeftijdscategorie is een springkussen. Het is niet toegestaan op de wanden te klimmen, op het opstapje te spelen, wild te spelen, eten en drinken te nuttigen op het springkussen of scherpe voorwerpen bij je te dragen. Ook je schoenen moeten uit als je het springkussen betreedt. Hou je je niet aan deze regels? Dan vragen we je de springkussens te verlaten.

Fietstocht

Vanaf 13.00 uur kan je de instructies voor de fietspuzzeltocht ophalen bij het Bruisend Hart. Er is een lange route (ongeveer 30 km) en een korte (ongeveer 10 km).

Vlaggen

Vergeet niet je vlag (mét wimpel) aan je gevel te hangen! Dat mag al vanaf 6.19 uur, bij zonsopkomst. Zo geven we het straatbeeld van Hoornaar een feestelijke aanblik met elkaar.