Feestvierdaagse Koningsdag

De Feestvierdaagse en Koningsdag in 17 plaatjes

Dit jaar konden we Koningsdag voor het eerst in drie jaar weer als vanouds vieren in Hoornaar. Met activiteiten waar je de bank voor moet verlaten. Heerlijk.

Maar daar bleef het niet bij. Wel vier dagen was het Bruisend Hart gevuld met muziek, gelach en gedans. Niks aan de Zeis opende de week op 26 april. Op vrijdag de 29e genoten senioren van een gezellige high tea en gezang met Eunice Roos op piano. In de avonduren wisten een hoop opvallend uitgedoste Hoornaarders de weg naar de Foute Avond met dj Roy Klop en dj Trebert te vinden. En op 30 april dansten de kinderen de sterren van de hemel op de Oranje Kinderdisco, waarna de volwassenen de beurt kregen tijdens de laatste feestavond. Die dag stonden de Mannen van Oranje op het podium.

We hebben als bestuur van de oranjevereniging ontzettend genoten van deze week. Jij hopelijk ook! Geniet nog even na met deze zeventien plaatjes van vrijwel alle activiteiten en feestavonden.

One comment

  1. Wij van ArtistEvents(Trebert verhoeven en Arjan den Hartog willen OVIRENE bedanken voor de opdracht en het vertrouwen, en ook wij hebben genoten van de feest Vierdaagse hoornaar

Comments are closed.