Koningsdag

Lange fietspuzzeltocht op Koningsdag 2021

Het is vandaag een prachtige dag om te gaan fietsen! Er zijn 2 routes uitgezet, een korte (ongeveer 8 km) en een lange (ongeveer 34 km). Op deze pagina lees je alles over de lange route. Klik hier voor meer informatie over de korte route.

Je kunt de routes vandaag vanaf ieder moment en elke plaats starten. Het enige wat je moet doen is het opgaven formulier printen en je kunt van start! In het opgaven formulier vind je de route en de opgaven.

Er zijn natuurlijk mooie prijzen te winnen! De oplossing van de lange puzzeltocht kun je vandaag vóór 18.00 uur invullen in het formulier op deze pagina.
Veel plezier!

Vul in onderstaand formulier jouw oplossing van de lange puzzeltocht in. Je leest vanavond op onze website en socials wie de winnaars zijn!

Uitslag LANGE fietspuzzeltocht 2021

One comment

  1. Wat zijn we toch bevoorrecht om zó mooi te wonen!
    Prachtige route, prachtige natuur met alle jonge eendjes, futen, ganzen etc. en het opbloeiende fluitenkruid en koolzaad.
    En ook nog heerlijk weer.
    Op zich niet gek om op deze manier een puzzeltocht te organiseren, want de deelnemers zijn veel meer verspreid, zodat je ook niet in een optocht rijdt.
    Compliment voor de organisatie.

Comments are closed.