Koningsdag

Koningsdag in Hoornaar: bekijk het programma

Kom je ook naar het Dirk IV-plein om Koningsdag samen met de rest van Hoornaar te vieren? Voor jong en oud is er van 11.00 uur ‘s ochtends tot in de vroege avond van alles te beleven.

Alle activiteiten vinden direct voor Het Bruisend Hart plaats. De hele dag kan je eten en drinken bestellen in de foyer. Als het weer ons in de steek laat, kan het zijn dat we activiteiten naar binnen verplaatsen.

Heb je vragen over het programma? Stuur ons een berichtje!

Programma

11.00-11.30 uur: Aubade

11.30-13.00 uur: Versierde Fietsen Festival

Activiteit voor kinderen tot 11 jaar. Versier je fiets voorafgaand aan Koningsdag zo mooi mogelijk en neem hem mee naar het Dirk IV-plein. Na de Versierde Fietsen Parade op het speciale parcours gaan we verschillende spelletjes spelen met elkaar. Opgeven is niet nodig.

13.00-17.00 uur: Kleedjesmarkt, springkussens en een fietsduel voor iedereen vanaf 10 jaar

Kom je met de auto spullen brengen voor de kleedjesmarkt? Zet je auto aan de andere kant van het Dirk IV-plein en houd rekening met fietsende kinderen.

13.00-17.00 uur: Fietspuzzeltocht

Ook dit jaar hebben we weer een korte (10 km) en lange (30 km) fietspuzzeltocht uitgezet. De korte fietspuzzeltocht is vooral leuk voor kinderen.

Eind van de middag: Gezelligheid en muziek

Weer of geen weer, de sfeer is altijd goed als Koningsdag op z’n eind loopt. We zorgen voor genoeg zitplekken op het terras en in de foyer, zodat er ruimte is voor iedereen die wil aanschuiven.