Feestweek

Lees de FEESTKRANT digitaal

Wat is er te doen tijdens de feestweek? Waar moet ik zijn? En hoe werkt het? Al deze vragen (en meer) worden beantwoord in de feestkrant.

De papieren feestkrant is de afgelopen week in het hele dorp verspreid. Heb je de krant onverhoopt niet ontvangen? Geen reden tot paniek. Je kunt ‘m ook ophalen bij de supermarkt. Óf lees ‘m hier gewoon digitaal!

Dit staat er onder andere in:

GRAND OPENING – Vier je samen met ons de start van de feestweek? Er is muziek, drinken en héél veel eten (pagina’s 4 en 9)

HOORNAAR IN HET KLEIN – Er was nog nooit zoveel te doen in de feestweek voor de kinderen (pagina 8)

WAAROM ZOU JE THUIS BLIJVEN? Bekijk het complete weekprogramma en bepaal welke activiteiten je mee wil maken (pagina’s 10-11)

ZÓVEEL TE DOEN – Bijna alle Hoornaarse verenigingen zijn betrokken bij een activiteit. Kies je favoriet(en)! (pagina’s 12-13)

APPLAUSJE VOOR DE GELDSCHIETERS – Zonder onze sponsoren zijn we nergens deze week. Geef ze een boks als je ze tegenkomt! (pagina’s 18-19)

VOORKOM DAT JE VERDWAALT – Het feestweekterrein is wat groter dan voorheen. Neem alvast een kijkje vanuit de lucht (pagina 20)

Misschien ook interessant voor je: het complete feestweekprogramma als pdf. Voor op het prikbord, je koelkast of nachtkastje.