Koningsdag

Je bent er bijna! Hier vind je de derde ronde van Oranjemanie

In deze ronde ga je de tuin in, je kledingkast leegtrekken, en creatief aan de slag. Je hebt nog tot 20.00 uur om de foto’s in te sturen, dus maak er wat moois van! Download een pdf met de uitdagingen, of bekijk ze hieronder.

Opdracht 6

Versier je tuin zo origineel mogelijk met oranje en rood-wit-blauwe voorwerpen. Ook koningshuisgerelateerde voorwerpen zijn toegestaan. De jury zal op basis van de foto’s een top 3 maken.

  • Ben je de winnaar? 100 punten!
  • Ben je de tweede? 75 punten!
  • Ben je de derde? 50 punten!

Opdracht 7

Kleed je met zo veel mogelijk oranje, rode, witte en blauwe kledingstukken. Maak een foto van jezelf terwijl je al deze kledingstukken aan hebt. En maak een foto van alle kledingstukken uitgestald zodat wij het goed kunnen narekenen. Voor ieder kledingstuk 2 punten.

Opdracht 8

Voor het tweede jaar op rij is Koningsdag anders dan we gewend zijn. Tijd om een beetje te dromen. Hoe ziet jouw ideale (maar wellicht ook vertrouwde) Koningsdag in 2022 eruit? Beeld het uit of verwoord het in een foto, filmpje, gedicht of verhaal. Originaliteit wordt beloond! De jury zal op basis van de inzendingen een top 3 maken.

  • Ben je de winnaar? 100 punten!
  • Ben je de tweede? 75 punten!
  • Ben je de derde? 50 punten!

Klaar?

Mail je foto’s voor 20.00 uur naar info@oranjeverenigingirene.nl. Begin de onderwerpregel met ‘Oranjemanie 3’, gevolgd door je naam. Let op: gebruik hetzelfde emailadres als bij de vorige ronden. Alleen dan kunnen we je punten bij elkaar optellen.

In de loop van de avond worden de prijswinnaars bekend gemaakt. Houd onze website, Instagram en Facebook in de gaten.