Koningsdag

Oranjemanie op Koningsdag – op speurtocht in je eigen huis!

Tijdens Koningsdag 2021 in Hoornaar kun je met originaliteit, vindingrijkheid, enthousiasme en, tja, een vol huis, hele mooie prijzen verdienen. En natuurlijk een vermakelijke Koningsdag.

Hoe werkt het?

Er zijn drie rondes, om 10.30 uur, om 12.00 uur en om 14.00. Op die momenten worden op onze website enkele nieuwe uitdagingen vrijgegeven. Iedere ronde moet je een aantal foto’s maken, die je naar ons emailadres stuurt. Je hebt tot 20.00 uur ‘s avonds de tijd om deze foto’s in te sturen. Gebruik iedere keer hetzelfde emailadres, zodat wij weten welke inzendingen bij elkaar horen.

Begin alvast!

Bij de laatste ronde zit de uitdaging om je (voor-)tuin en/of huis zo origineel mogelijk te versieren met oranje en rood-wit-blauwe voorwerpen. Ook koningshuisgerelateerde voorwerpen zijn toegestaan. Tip: hier kun je natuurlijk ‘s ochtends (of nog eerder) al mee beginnen.

Beoordeling

Na 20.00 uur zal het oranjebestuur de inzendingen beoordelen en scores toekennen. In de loop van de avond zullen de winnaars via de website, Instagram en Facebook bekend worden gemaakt. De nummers 1, 2 en 3 winnen pakketten met oranje levensmiddelen en goodies, ter waarde van respectievelijk 40, 25 en 15 euro.